top of page
Vendégház a kertből
Vendégház a kertből
keszthely logo kör.png

Keszthelyi vendégházunk

Családi vállalkozás Keszthelyen, mintegy 30 éve anya, leánya és veje, no meg persze a két fiú unoka tulajdonában, akik gondosan ápolják, szépítik, csinosítják a családi örökséget, a tópart közeli tornyos villaépületet. Közös elhatározással és erővel 2019-2020-ban felújították, valamint kibővítették az épületet. A villa teljes átalakításon esett át és provence-i hangulatú panzióvá nőtte ki magát. Az épület 150 méterre található a Balaton parti Helikon Strandtól egy csendes kis utcában, kiváló parkolási és kerékpár használati lehetőségekkel. Az éttermek közelsége, a csodálatos kilátás a panzió legtöbb szobájából és közösségi területeiről, valamint a minden kényelmi eszközzel felszerelt szobák igazán vonzó hellyé teszik a Kiss-Henézi Guest House-t.

Kiss-Henézi Guest House Mád
mád logó kör.png

Mádi vendégházunk

Néhány éve családi vállalkozásként indult a Kiss-Henézi Guest House szálláshely márka Keszthelyen, ahol 30 éve a família tulajdonába került egy Balaton közeli tornyos villaépületet. Közös elhatározással és erővel 2019-2020-ban felújítottuk, valamint kibővítettük az épületet és elindult a Kiss-Henézi Guest House márka aktív élete. A KISS-HENÉZI GUEST HOUSE MÁD a család legújabb fejlesztése. 

Dóri és Gábor 16 éve nem csak egymásba, hanem a településbe is beleszerettek, minden évben többször ellátogattak Mádra barátaikhoz. A Mádon választott 220 éves ház a centrumban helyezkedik el. Falait átjárja a történelem. Ahogy a Galéria képein is látható, az épület elképesztően romos, sivár állapotban volt. Mondanunk sem kell: a ház teljes átalakításon esett át, de minden régi értékét eredetiben – azt felújítva – megtartottuk.

bottom of page